Seful Politiei Sibiu, despre cazul preotului din Copsa Mica acuzat ca s-a masturbat in fata clasei: "Se pare ca nu se confirma"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 14:19
53 citiri
Seful IPJ Sibiu a declarat ca din primele verificari acuzatiile aduse preotului Adrian Circa nu s-au confirmat. Acesta a fost filmat si acuzat ca s-ar fi masturbat la catedra, in fata clasei. Ancheta in cazul preotului care preda la un liceu din Copsa Mica si acuzat ca s-a masturbat la catedra, in fata elevelor sale, este in plina desfasurare. Politistii au audiat pe toti cei implicati in acest caz si au tras o prima concluzie: "Din primele verificari si audieri, din ce m-au spus colegii de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.