SIBIU-I FRUNTEA: Cea mai mare scadere a numarului cauzelor pe rol s-a inregistrat anul trecut la Tribunalul Sibiu: numarul acestora a scazut in anul 2016 la 12.899. CIFRELE BILANEsULUI DE ACTIVITATE AL CUREsII DE APEL ALBA IULIA

Sursa: SibiuNews
Joi, 09 Martie 2017, ora 17:21
135 citiri
Joi, 9 martie 2017, Curtea de Apel Alba Iulia a prezentat Bilantul activitatii desfasurate in cursul anului 2016 in cadrul Adunarii Generale a judecatorilor cu participarea judecatorilor din circumscriptia Curtii de Apel.
Demn de precizat, la sedinta de bilant a participat doamna judecator Andrea Annamaria Chis, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.
Au mai participat ca invitati la sustinerea raportului de bilant: domnul Eugen Fulop procuror general adjunct al Parchetului de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.