SIBIU: Liber acces pentru cainele-ghid al nevazatorilor in institutiile publice. Prefectul Cristian Roman: "Exista o lege care le da dreptul persoanelor cu handicap grav sa fie insotite de catre un caine ghid"

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 18:18
69 citiri
Trebuie sa fim OAMENI! Prefectul Cristian Roman a facut un apel catre institutiile publice din judetul Sibiu, solicitand punerea in aplicare a legii care permite accesul in locuri publice si in mijloace de transport a cainelui care insoteste persoanele nevazatoare.
"Mi-a fost adus la cunostinta faptul ca au existat situatii in care unele persoane nu au avut voie sa intre cu cainele-ghid in diferite locuri publice. De aceea, vreau sa aduc la cunostinta tuturor directorilor institutiilor care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.