Sotia "regelui international al romilor", dusa la audieri in dosarul cu prejudicii de 5 milioane de euro. "Au reusit un spectacol mediatic"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 09:30
67 citiri
Sighisoara Cioaba, sotia autointitulatului rege al romilor, este singura persoana dusa la audieri in urma descinderilor de miercuri dimineata, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Descinderile de la casa lui Dorin Cioaba, din Sibiu, fac parte dintr-o serie de 28 de perchezitii domiciliare, realizate in cadrul unui dosar instrumentat de politistii din Mehedinti, in colaborare du Directia de investigare a criminalitatii economice a Politiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.