Spagarii de la RAR Sibiu - Decizia luata de magistrati in cazul celor zece retinuti

   

Scandalul de la RAR Sibiu a izbucnit la mijlocul lunii septembrie. Pe atunci, zece persoane, printre care directorul, angajati, dar si persoane fizice, au ajuns in arest preventiv pentru fapte de coruptie. In luna octombrie, cei zece spagari au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. In cursul saptamanii trecute, acestia au fost trimisi din nou in fata judecatorilor.Procurorii au cerut prelungirea arestului preventiv pentru inca 30 de zile. In acelasi timp cei zece au cerut inlocuirea acestei masuri cu una mai usoara.
"In temeiul art. 234 alin. 1 Cpp, art. 236 alin. 1 si alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 1, alin. 3 Cpp si art. 223 alin. 2 Cpp, dispune prelungirea duratei masurii arestarii preventive pentru o perioada de 30 zile, de la data de 11.11.2019 si pana la data de 10.12.2019 inclusiv, in privinta in privinta fiecaruia dintre inculpatii: 1)BOGDAN ILIE, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 2) OTETEA IOAN-CATALIN
, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 3) GEHL VALERIU-HELMUT, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 4) BERCU CORNEL, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 5) MITREA MIHAI-MARIAN, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 6) HORVAT IOAN, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 7) STEFAN AUREL-VASILE, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 8) ZIZA VASILE, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 9) ROCIU LIVIU, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu; 10) POPA ALIN-IOAN, in prezent retinut in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu", se arata in dosarul publicat pe site-ul Tribunalului Sibiu.

Judecatorii au acceptat cererea procurorilor, asa ca cei zece vor mai ramane in arestul IPJ Sibiu pana cel putin in data de 10 decembrie.
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 15:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Cine este femeia din Sibiu care a distrus masinile mai multor clujeni
Femeia din Sibiu care a zgariat masinile mai multor persoane din Cluj-Napoca s-a ales cu un dosar ...
VIDEO FOTO Cel mai iubit librar din Sibiu este noul Ambasador onorific al orasului
Cel mai cunoscut librar al orasului, Maria Moga, a primit titulatura onorifica de Ambasador al ...
Un rus a construit o granita falsa cu Finlanda - Imigranti pacaliti si lasati fara bani
Un barbat din Rusia a construit o granita cu Finlanda si a pacalit mai multi imigranti carora le-a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor