Spitalul din Cisnadie are medicamentele si echipamentele necesare, dar primeste donatii

   

Conducerea Spitalului Orasenesc din Cisnadie ii asigura pe cetatenii din oras ca nu se confrunta cu vreo criza de medicamente sau echipamente medicale. Cei care totusi doresc sa ajute spitalul, pot face donatii. Conducerea Spitalului Cisnadie spune ca nu este criza de medicamente si echipamenteDaca te intereseaza
Ponta promite ca spitalul din Cisnadie se REDESCHIDE...
iul. 22, 2012
Cindrea anunta ca spitalul din Cisnadie se va redeschide
iul. 3, 2012
"Precizam ca Spitalul Orasenesc Cisnadie nu se confrunta, in prezent, cu o criza de medicamente sau echipamente medicale, dar acceptam orice ajutor, in conditiile in care nu stim cat va dura aceasta criza, daca vom fi sau nu nevoiti sa tratam in spitalul nostru pacienti infectati cu COVID-19", a anuntat miercuri, conducerea spitalului din Cisnadie, printr-un comunicat de presa.
Se primesc donatii la spital
"In contextul actualei crize provocate de cresterea numarului de romani diagnosticati cu COVID-19, au aparut in spatiul public, inclusiv in mediul online, persoane fizice, juridice, asociatii sau organizatii nonguvernamentale care au lansat campanii pentru strangerea de fonduri sau donatii pentru unitatile medicale din intreaga tara. Un astfel de demers a initiat Simona Schneider Bacaran, originara din Cisnadie, careia ii era cunoscuta activitea din Spitalul Orasenesc Cisnadie, intrucat parintii dumneaei au fost tratati aici, in trecut, cu rezultate foarte bune. Aceasta persoana bine intentionata a contactat conducerea Spitalului, ne-a cerut acceptul pentru demararea campaniei de strangere de fonduri si donatii, dupa care a facut publica initiativa ei in mediul online", mai spun cei din conducerea Spitalului Orasenesc din Cisnadie.
Cei de la spital spun ca sunt sprijniti de Primaria Cisnadie
"Doresc sa mentionez ca Primaria Orasului Cisnadie a sprijinit si sprijina Spitalul Orasenesc cu tot ceea ce are nevoie unitatea sanitara si ca orice insinuare privind neimplicarea administratiei locale in buna desfasurare a activitatii noastre este o dovada de necunoastere sau rea-vointa. Doamna Simona Schneider ne-a mijlocit contactul cu un producator de viziere, astfel ca vom putea sa procuram astfel de materiale intr-un timp cat mai scurt. Ii asiguram pe acesta cale, atat pe cisnadieni, cat si pe locuitorii din comunitatile invecinate ca nu ne confruntam cu un deficit de materiale medicale: in Spitalul Orasenesc Cisnadie medicii isi schimba manusile dupa consultarea fiecarui pacient si isi pot schimba mastile de protectie ori de cate ori e nevoie. Intreg personalul depune eforturi pentru asigurarea celor mai bune servicii medicale, iar a incerca sa afectezi imaginea unui spital apreciat atat de pacienti, cat si de forurile specializate in evaluarea unitatilor medicale inseamna sa pui mai presus interesele personale meschine decat adevaratele interese si nevoi ale comunitatii", potrivit comunicatului de presa.
Medicii ii indeamna pe locuitorii din Cisnadie sa ramana in case
"Doar impreuna vom reusi sa trecem peste aceasta incercare. Ramaneti in casa!", a mai spus conducerea spitalului.
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 18:14
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor