SUPER!!! Maestrul Eugen Petri imblanzeste, din nou, gheata si ne daruieste farmecul hotelului si al bisericii de gheata de la Balea Lac!

Sursa: SibiuNews
Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 15:29
90 citiri
Am aflat chiar de la el, sculptorul sibian Eugen Petri: si in aceasta iarna, harul sau isi va pune amprenta pe fantasticele contructii din gheata de la Balea Lac: Hotelul, biserica si... igluu-urile.
Un artist ale carui creatii sunt admirate si cuceresc meridiane, un artist complex si neostenit, detinatorul celebrului Premiu International Constantin Brancusi, sculptorul Eugen Petri va urca si in aceasta iarna pe crestele inghetate ale Fagarasilor sa lucreze, sa prefaca gheata in opere de arta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.