Tatal care creste singur trei copii premianti, dupa ce sotia lui a fost diagnosticata cu o boala grava: "Ei sunt sufletul din mine"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Iulie 2016, ora 06:03
151 citiri
In comuna Chirpar din judetul Sibiu, un tata incearca singur sa le asigure traiul copiilor lui si sa-si sprijine sotia diagnosticata cu o boala foarte grava. Drumul fara asfalt din Chirpar se opreste in poarta unei case vechi, cu porti de lemn si tencuiala cazuta pe alocuri. E trecut de 7 seara si Nicu Carculea abia a ajuns acasa de la munca. E electrician de meserie dar lucreaza la o firma de constructii. Ia 1.200 de lei pe luna, singurul venit alaturi de alocatiile copiilor intr-o familie cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.