Taximetristii ofera la Sibiu curse gratuite pentru voluntarii care duc alimente varstnicilor

   

Mai multe firme de taximetrie din Sibiu au pus masini la dispozitia Primariei Municipiului Sibiu pentru transportul voluntarilor care ajuta varstnicii peste 65 de ani. Dispeceratele 953 si 924, Pronto, Iuly 77 SRL si Denitax SRL ofera 80 de pungi cu alimente de baza neperisabile, persoanelor fara nici un sprijin social, care nu se pot aproviziona cu mancare. Alimentele vor ajunge la persoanele varstnice care nu au apartinatori si nici posibilitati financiare ca sa isi cumpere cele necesare, luati in evidenta de Directia de Asistenta Sociala.Daca te intereseaza
VIDEO Salvatorii sibieni ne indeamna sa stam acasa
mart. 23, 2020
Varstnicii din Sibiu ajutati de Primarie sa se aprovizioneze...
mart. 23, 2020
Mai mult, aceste firme au pus la dispozitia Primariei Sibiu, in mod gratuit, taxi-urile de care dispun pentru sustinerea actiunilor de sprijin social in aceasta perioada dificila. Voluntarii si asistentii sociali ai Primariei Sibiu pot utiliza aceste taxi-uri pentru a ajunge la cei care au nevoie de alimente si medicamente.
"Este imbucuratoare solidaritatea si implicarea de care da inca o data dovada intreaga comunitate, de la voluntarii care ii ajuta pe cei cu posibilitati reduse si pana la marile companii din oras care ofera sprijin financiar spitalelor sibiene. Este un motiv de incredere pentru noi toti ca vom trece impreuna cu bine peste aceasta incercare. Le multumesc public tuturor pentru implicare si pentru sprijinul oferit comunitatii, chiar daca si aceste firme, la randul lor, trec printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar cauzata de reducerea activitatii. Ii felicit si le transmit aprecierea mea pentru acest gest", transmite primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor.
Joi, 26 Martie 2020, ora 12:46
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor