TIRNAVA: Au inceput pregatirile pentru cea de-a cincea editie a Zilei Recoltei. Aflam si care-i gospodarul care pregateste CEL MAI BUN VIN din localitate!

Sursa: SibiuNews
Joi, 21 Septembrie 2017, ora 18:11
75 citiri
Ceas de toamna, ceas de... ROD si de... PETRECERE!!! Locuitorii Comunei Tirnava vor marca la sfarsitul saptamanii viitoare cea de-a cincea editie a Zilei Recoltei. Ca doara aici is faini gospodari, trudnici si primitori! Cu aceasta ocazie, gospodinele isi vor putea umple camarile cu produse comercializate la pret de producator. Programul evenimentului este presarat cu activitati pentru toate gusturile. De la expozitii de animale si produse traditionale, pana la concursuri de toamna, cel mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.