Top 10 bancuri cu politisti. Pestisorul de aur: "Ai dreptul sa-mi ceri trei lucruri". Politistul: "Buletinul, permisul si talonul"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 06:04
118 citiri
Si ce probe aveti ca inculpatul era beat cind l-ati oprit si i-ati cerut permisul de conducere? - Pai, domnule judecator, s-a aplecat si a incercat sa faca sul linia alba continua din mijlocul strazii. Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: - Ce faceti aici? - Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici! - Si tu? - La el, in vizita! La sectia de politie vine un barbat alergind si strigind: - Domnule politist, te rog, aresteaza-ma imediat, inchide-ma! - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.