Turcan, reactie dupa crima din Medias: "Detinutii care au comis infractiuni cu violente sa nu mai beneficieze de regimul compensatoriu"

Luni, 14 Ianuarie 2019, ora 12:57
62 citiri
Crima de la Medias arata din nou natura profund infractionala si anti-nationala a guvernarii PSD-ALDE, este de parere presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan intr-un comunicat de presa. Deputatul liberal a luat act de tragicul eveniment de la Medias, in urma caruia un tanar de 25 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat de 11 ori pe o strada din municipiu. "De peste doi ani de zile, PNL, USR si un numar mare de romani atrag atentia cu privire la natura infractionala a acestei guvernari, care, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.