Ultima parte a campaniei pentru restaurarea Palatului Brukenthal: "Nici ferestrele nu mai izoleaza, in iarna a inghetat un calorifer in zona fatadei deteriorate"

Luni, 04 Mai 2015, ora 15:26
99 citiri
Luna mai este ultima luna in care se va mai desfasura campania White Palace - Dark Story de la Palatul Brukenthal, care cuprinde cel de-al treilea modul tematic privind starea de conservare a fatadei secundare a cladirii.

Astfel, petitia pentru restaurarea Palatului Brukenthal poate fi semnata online pe site-ul muzeului www.brukenthalmuseum.ro sau la sediile Muzeului National Brukenthal. Pana in 3 mai, petitia lansata in 1 martie 2015 pentru restaurarea Palatului Brukethal, inregistra 10.176 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.