Un auditor financiar vrea sa imparta banii Sibiului. Cine este Alexandrina Matei, unul din candidatii independent la Primaria Sibiului!

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 12:35
79 citiri
Ana Alexandrina Matei este unul din cei doi candidati independenti pentru Primaria Municipiului Sibiu. Este profesor de contabilitate, expert contabil, dar de cativa ani s-a retras din invatamant si lucreaza ca auditor financiar. Miercuri de la ora 11.00, aceasta sustine o conferinta de presa, conferinta transmisa in direct pe Ora de Sibiu.

Meseria ei este cel mai bun atuu cu care a intrat in cursa electorala. "Faptul ca sunt auditor si de cinci ani auditez primarii, spune ceva. Stiu ce se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu