Un nou protest la Sibiu. "Subordonarea politica si militara a institutiilor statului in interesul unui condamnat este inacceptabila"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 August 2018, ora 18:13
83 citiri
"Violenta legitima a statului in folosul unui condamnat" este tema unui nou protest care se anunta pentru luni seara in Sibiu. De data aceasta, sibienii sunt asteptati in Piata Mare din centrul orasului, acolo unde astazi nu este programat niciun eveniment cultural. Conform unui anunt pe pagina de Facebook a miscarii #Rezist Sibiu, manifestatia ar urma sa inceapa de la ora 18:00. In ultimele 3 zile la marsurile din SIbiu au participat cateva mii de oameni, cie mai multi - in ziua de vineri, 10 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.