Un parlamentar PSD, fost presedinte de organizatie, a demisionat din partid. Fostii colegi: "Gest de tradare, datoreaza scuze, nu a fost capabil"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 08:52
63 citiri
La nici un an de cand a fost ales deputat, Ovidiu Sittlerli a decis sa paraseasca partidul pe ale carui liste a fost propulsat in Parlament. Deputatul nu isi motiveaza gestul, dar fostii lui colegi de partid nu ii iarta gestul si ii reproseaza ca, oricum, nu a avut rezultate. Ovidiu Ioan Sitterli nu a dorit sa comenteze decizia de a parasi randurile social-democratilor si s-a rezumat la a confirma faptul ca, cel putin deocamdata, va ramane independent. "Nu doresc sa intru in detalii acum", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.