Un sibian a construit o casa pentru o familie saraca din satul lui: "E o multumire foare mare cand te gandesti ca ai schimbat viata unor oameni"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 11:39
344 citiri
Vurpar e o comuna la nici 30 de kilometri de Sibiu, rupta parca de timp. Fara semnal in majoritatea retelelor de telefonie, cu asfalt doar la strada principala, localitatea are foarte multi oameni saraci, care se zbat sa supravietuiasca. Pentru o astfel de familie, un om simplu din sat, Toma Stupu, a reusit insa sa faca, alaturi de prieteni, o adevarata minune. Viorel Hentu are 34 de ani, noua copii si al zecelea pe drum. E om simplu, dar cu frica lui Dumnezeu si foarte muncitor, si pentru asta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.