VESTE EXCELENTA: Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor: SE ELIMINA 4 taxe pentru serviciile publice prestate in domeniile evidenta a persoanelor si stare civila, incepand din 1 februarie

Sursa: SibiuNews
Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 16:46
67 citiri
Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Sibiu aduce la cunostinta locuitorilor judetului Sibiu faptul ca, potrivit prevederilor Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, incepand cu data de 1 februarie 2017, serviciile publice prestate in domeniile evidenta persoanelor si stare civila - enumerate mai jos -nu vor mai fi conditionate de plata taxelor/tarifelor corespunzatoare.
Concret, taxele eliminate/abrogate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.