VESTI EXCELENTE DIN BULGARIA! Primele doua premii in pentru dansatorii sibieni: Titlurile Regele si Regina Festivalului "Morning Star" vin la SIBIU!!!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 15:15
123 citiri
Regele Festivalului si Regina Festivalului sunt cele doua titluri pe care reprezentantii Ansamblurilor "Cindrelul - Junii Sibiului" si "Ceata Junilor" si le-au adjudecat deja la Festivalul International al Artelor "Morning Star" din Bulgaria. DA, pentru ca ei, frumosii nostri ambasadori culturali au har si cuceresc pe toata lumea!
* Succesul a fost dublat de o prestatie artistica de exceptie, prin punerea in scena a nuntii traditionale din Salaj, moment folcloric de arra frumusete, intens ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.