VIDEO: Campania "Sport Acasa" a Salii Transilvania - Idei pentru sibienii care vor sa fie in forma in aceasta perioada

   

Chiar daca stam in case, asta nu inseamna ca nu mai putem face sport. Sunt o multime de posibilitati de a continua sa desfasuram activitati fizice, chiar si in propria locuinta. Iar asta ne demonstreaza sibienii care s-au alaturat campaniei "#Sport #Acasa", derulata de Sala Transilvania Sibiu. "Credem ca sportul ne poate ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada. Chiar daca stam acasa, posibilitatile de a face miscare sunt numeroase, iar asta ne-o dovedesc si sibienii care s-au alaturat campaniei noastre #Sport #Acasa.Daca te intereseaza
VIDEO Interviu cu noul director de la Sala Transilvania...
nov. 2, 2017
EXCLUSIV - A fost numit un nou director la Sala...
sept. 5, 2017
Sala Transilvania are ca responsabilitate oferirea cele mai bune servicii logistice sportive sibienilor. Iar intr-o perioada precum cea pe care o traversam acum, indemnul nostru este simplu. Faceti sport acasa si inspirati-va din video-urile concepute special pentru voi!", se arata pe pagina de Facebook Sala Transilvania Sibiu.
Victor Diaconescu, antrenor personal de fitness, este primul sibian care ii indeama pe oameni sa faca sport acasa. Acesta a pregatit trei circuite, special pentru cei care vor sa fie in forma chiar si in aceasta perioada.
Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Pentru a fi la curent cu toate noutatile proiectului Salii Transilvania, va invitam sa va inscrieti in grupul #Sport #Acasa #SLT de pe Facebook. Creat din dorinta de a dezvolta o comunitate de oameni pasionati de sport, grupul se adreseaza tuturor celor care fac din activitatea sportiva o prioritate.
Joi, 26 Martie 2020, ora 11:40
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor