VIDEO - Finul lui Iohannis reactioneaza dupa acuzatiile ca ar fi BATUT un parinte al unei tenismene. Vecerdea spune ca EL A FOST cel AGRESAT!

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:43
107 citiri
Antrenorul de tenis si totodata finul presedintelui Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce un parinte al unei fetite il acuza ca l-ar fi batut weekendul trecut la un turneu de tenis avut loc la Sibiu. Marius Vecerdea aflat acum la Miami, sustine ca lucrurile nu au stat deloc asa si ca el a fost cel supus unei agresiuni din partea celuilalt domn.
Marius Vecerdea a trimis mass-mediei din Sibiu un mesaj video, ca reactie la acuzatiile cum ca ar fi agresat un parinte al unei fetite in timpul unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu