VIDEO - Fodor despre problema gunoaielor din Sibiu: "Sunt disfunctionalitati. Mie imi plac raspunsurile clare si transante"

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 15:36
95 citiri
Astrid Fodor crede ca nu se va lua in calcul deocamdata o iesire din asociatia ADI ECO, cea care se ocupa de colectarea selectiva a deseurilor in Sibiu si localitatile invecinate. Primarul Sibiului spune ca totusi contractul care este in derulare va fi analizat atent. "E prematur sa ne gandim la asa ceva. Aceasta solicitare de infiintare a comisiei a aparut din partea consilierilor. Noi am dat curs acesteaia. (..) Am solicitat intreaga documentatie de la ADI ECO incepand de la caietul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu