VIDEO - FOTO Basescu primit cu paine si sare la lansarea candidatilor PMP de la Sibiu. Surpriza pentru candidatul la primaria Sibiu!

Sambata, 09 Aprilie 2016, ora 15:35
502 citiri
Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a participat sambata de dimineata la lansarea candidatilor PMP Sibiu pentru alegerilor locale. Liderul PMP-ului a fost primit cu paine si sare si apaluze din partea celor peste 400 de participanti la eveniment.
Agitatite mare la Redal Event in aceasta dimineata. Sute de oameni din tot judetul au participat la evenimentul de lansare a cadidatilor PMP pentru alergerile din iunie. Lansarea s-a facut in prezenta liderului partidului, fostul sef al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu