VIDEO FOTO Cele mai scumpe masini din lume si vedete precum David Coulthard si Jean Alesi, parcheaza in centrul Sibiului!

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 22:38
172 citiri
Pasionatii de masini celebre si de lux primesc o veste excelenta. Vineri, 6 mai, parcheaza cu adevarat in Piata Mare cele mai scumpe si mai celebre masini din lume. Vorbim de bolizi care valoreaza zeci de milioane de euro si la volanul carora se vor afla vedete precum fostii piloti de Formula 1 David Coulthard si Jean Alesi, actorul David Hasselhoff sau DJ-ul Afrojack.
Nu este deloc o pacaleala. Bugatti Veyron, Hennessey Benom GT, o multime de Ferrari si Lamborghini, Bentley si Rolls-Royce sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu