VIDEO FOTO Centru de carantina de patru stele la Sibiu - Zeci de oameni in izolare la Hotelul Ramada

   

Mai multe surse confirma faptul ca Hotelul Ramada a fost transformat in centru de carantina, unde au fost cazati deja zeci de romani care au venit din zone rosii.O persoana aflata in carantina la Paltinis, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a relatat pentru Ora de Sibiu faptul ca cel putin 10 persoane venite din Italia si Germania, au fost duse joi la Hotelul Ramada.
"Pe noi ne-au adus la Paltinis si pe altii i-au dus la Ramada. Nu inteleg de ce. Ca suntem aici de la Mures, Alba si chiar din Moldova. Joi, erau in fata la Ramada vreo zece oameni, cu bagaje, care primeau instructajul referitor la conditiile de cazare in perioada de carantina", a povestit sursa mentionata anterior.

Luni ne-au fost transmise imagini si fotografii cu dispozitivul de paza din fata hotelului. Acesta era format din mai multi politisti si jandarmi. Informatia ca in hotel se afla persoane in carantina, a fost confirmata si de un angajat al hotelului, care de asemenea a dorit sa ramana anonim. "Sunt multi veniti in ultimele zile, vreo 30 cel putin. Oamenii stau linistiti in camere si primesc mancare de trei ori pe zi. Nu au voie sa iasa din camerele lor", a precizat angajatul hotelului. Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Si in cursul zilei de luni au fost aduse sub escorta persoane in cazul carora s-a luat masura plasarii in carantina. O dovedesc cateva imagini surprinse luni in jurul pranzului, in parcarea Hotelului Ramada.
Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed. Please enable JavaScript EmbedCopy and paste this HTML code into your webpage to embed.
Situat in centrul istoric al orasului, Hotelul Ramada Sibiu are 4**** si ofera cazare in 128 camere standard si apartamente.
Hotelul va primi fonduri guvernamentale in schimbul cazarii romanilor care vin din strainatate. Acesta a fost propus sa devina centru de carantina in urma criteriilor stabilite de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, coordonat de prefectul judetului Sibiu.
"La momentul actual exista doua centre de carantina. Avem 96 de locuri disponibile in centrul 1, locuri ocupate in totalitate si 250 de locuri in centrul 2, unde sunt ocupate 34 de locuri. Cifrele cu locurile ocupate sunt valabile astazi, 23.03.2020", a transmis Institutia Prefectului Judetul Sibiu.
Institutia Prefectului a anuntat ca nu poate oferi detalii despre locatiile care au fost transformate in spatii de carantina si ofera doar informatii privind numarul centrelor si capacitatea acestora.
Luni, 23 Martie 2020, ora 15:40
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor