VIDEO FOTO Dan Girtofan si Tudor Marza castiga prima zi de la Raliul Sibiului

   

Echipajul format din Dan Girtofan si Tudor Marza (ProRally Team Brasov) si-a pus in aplicare planul in finala Campionatului National de Raliuri Dunlop, reusind sa incheie pe primul loc la finele zilei de vineri.Girtofan si Marza au inceput ziua stabilind reperul shakedown-ului, apoi au continuat in acelasi ritm sustinut pe primele doua probe speciale ale Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017, PS1 Nucet si PS2 Curmatura. Bogdan Marisca si Carmen Poenaru au replicat pe ultima speciala a zilei, coborarea noctura de la Paltinis. Ambii pretendenti la titlu sunt asadar in grafic, conform asteptarilor dinaintea concursului: Girtofan si-a trecut in cont cele 7 puncte aferente liderului la finele primei zile de concurs, iar Marisca nu si-a asumat riscuri inutile si se afla pe pozitia secunda la general, in urma contracandidatului sau la 11,5 secunde.

Valentin Porcisteanu si Dan Dobre au terminat toate cele trei speciale in top 3 la general si conduc detasat la clasa 3, cu 35 de secunde avans in fata echipajului local Rares Tomita/Levente Csegzy. Al cincilea la general, dupa un parcurs foarte solid astazi, este echipajul NRA care conduce la clasa 11, Vlad Cosma/Francesca Maior.

Adrian Teslovan are un avans important in fruntea clasei 5, dupa abandonul inregistrat inca dinaintea startului de catre campionul deja asigurat al categoriei, Adrian Raspopa. Csongor Szabo debuteaza cu dreptul la clasa 7, fiind primul la finele zilei de vineri.

Imagini in direct de la Raliul Sibiului PS2 Paltinis. Mai multe detalii pe Ora de Sibiu.

Posted by Ora de Sibiu on viernes, 6 de octubre de 2017

Radu Necula conduce la clasa 9 si in cadrul Cupei Suzuki, iar disputa stransa dintre Mihnea Muresan si Norbert Maior in Cupa Dacia este pentru moment castigata de primul, avansul dintre cei doi tineri fiind de 33,7 secunde.

Gabriel Stanciu si Levente Kovacs (Ford Escort Mk. II) sunt primii in Campionatul National pentru Vehicule Istorice de Competitie, dupa ce s-au impus pe PS1 si PS3. Petru Constantinescu si Radu Guramulta (Opel Ascona) au raspuns cu victorie pe PS2 si acuza o intarziere de doar 40 de secunde la finele zilei de vineri.

In cadrul Campionatului National Rally2 Dunlop avem parte de un podium monopolizat de diverse generatii ale modelului Renault Clio: Cosmin Salisteanu si Alin Lapadusa conduc cu aproape 10 secunde avans fata de Mihai si Raul Trifu, iar pe 3 se afla Paul Turcanu si Claudiu Popa. Actiunea este cofinantata de Consiliul Local Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania. Masina oficiala a Raliului Sibiului UniCredit Leasing este oferita de Autoklass Sibiu.
Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 06:07
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 84 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Unda verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Incepe marea transformare
Administratia locala din Selimbar a aprobat zilele trecute noul PUZ pentru Shopping City Sibiu, ...
Disparitia a doua branduri de top din economia judetului Sibiu
In economia Sibiului, in acest an, au fost radiate din Registrul Comertului Sibiu doua branduri de ...
SCHIMBARE: Cel mai modern magazin de mobila si decoratiuni din Sibiu se deschide saptamana viitoare
Cel mai modern magazin de mobilier si decoratiuni Casa Rusu se va deschide saptamana viitoare, la o ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor