VIDEO FOTO - Dragnea la mitingul PSD de la Sibiu: "Astept un telefon pe 5 iunie sa ne spuneti de victoriile obtinute aici!"

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 18:35
128 citiri
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent miercuri la un miting al filialei din Sibiu a partidului, miting care a avut loc la Sala Thalia. Candidatii PSD din tot judetul, pentru alegerile locale din 5 iunie, au fost prezenti la eveniment.
Mitingul a inceput la ora 12.30, cu discursuri ale candidatilor PSD pentru Consiliul Judetean si pentru primariile din Sibiu, Medias, Avrig si alte cateva localitati. La final a luat cuvantul liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care le-a urat celor prezenti sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu