VIDEO FOTO Pomohaci a fugit de presa la plecarea din Sibiu. I s-a stricat si masina cu numarul CJ - 77 - DUH

   

Cristian Pomohaci nu a mai fost asa de fericit cand a iesit din sediul Mitropoliei Ardealului din Sibiu. Consistoriul Mitropolitan urmeaza sa dea in trei zile verdictul final legat de caterisirea acestuia. Fostul preot a plecat cu o alta masina dupa ce cea cu care a venit s-a stricat.Fostul preot Cristian Pomohaci, al carui apel la decizia de caterisire s-a discutat, joi, de catre Consistoriul Mitropolitan, a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului de la Sibiu. La poarta s-au aflat aproximativ 30 de sustinatori ai fostului preot, care i-au transmis incurajari, anunta News. Cristian Pomohaci a ajuns, joi dimineata, la Sibiu cu aceeasi masina cu care a venit si la termenul precedent. Autoturismul a fost condus de o femeie, care a plecat, imediat ce fostul preot a coborat.

In fata cladirii Mitropoliei Ardealului l-au asteptat circa treizeci de sustinatori carora le-a spus "Doamne ajuta!", inainte de a intra in cladire.

Pomohaci a stat mai bine de sapte ore in sediul Mitropoliei Ardealului si nu a facut declaratii presei nici cand a venit, nici cand a plecat. Pomohaci a plecat cu o alta masina, intrucat cea cu care a venit, avand numarul de inmatriculare CJ 77 DUH, s-a defectat, fiind urcata pe o platforma.

Reprezentantii Mitropoliei Ardealului au precizat ca decizia va fi comunicata ulterior, fara a spune cat timp ar putea sa dureze. Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a discutat, joi, apelul formulat de Cristian Pomohaci la decizia de caterisire. Reprezentantii Mitropoliei Ardealului au refuzat, in 19 septembrie, sa faca declaratii presei care a fost prezenta in fata cladirii pentru recursul fostului preot Cristian Pomohaci si au transmis, printr-un comunicat de presa, ca acesta a cerut o amanare.
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 00:00
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 126 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Unda verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Incepe marea transformare
Administratia locala din Selimbar a aprobat zilele trecute noul PUZ pentru Shopping City Sibiu, ...
SCHIMBARE: Cel mai modern magazin de mobila si decoratiuni din Sibiu se deschide saptamana viitoare
Cel mai modern magazin de mobilier si decoratiuni Casa Rusu se va deschide saptamana viitoare, la o ...
Povestea cutremuratoare a tinerei ucisa la metrou. Alina fusese adoptata in copilarie (IMAGINI CU IMPACT EMOEsIONAL)
Crima care a ingrozit intreaga tara, are inca ecouri puternice, mai ales ca tanara impinsa cu sange ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor