VIDEO FOTO Pomohaci a fugit de presa la plecarea din Sibiu. I s-a stricat si masina cu numarul CJ - 77 - DUH

   

Cristian Pomohaci nu a mai fost asa de fericit cand a iesit din sediul Mitropoliei Ardealului din Sibiu. Consistoriul Mitropolitan urmeaza sa dea in trei zile verdictul final legat de caterisirea acestuia. Fostul preot a plecat cu o alta masina dupa ce cea cu care a venit s-a stricat.Fostul preot Cristian Pomohaci, al carui apel la decizia de caterisire s-a discutat, joi, de catre Consistoriul Mitropolitan, a plecat dupa mai bine de sapte ore din sediul Mitropoliei Ardealului de la Sibiu. La poarta s-au aflat aproximativ 30 de sustinatori ai fostului preot, care i-au transmis incurajari, anunta News. Cristian Pomohaci a ajuns, joi dimineata, la Sibiu cu aceeasi masina cu care a venit si la termenul precedent. Autoturismul a fost condus de o femeie, care a plecat, imediat ce fostul preot a coborat.

In fata cladirii Mitropoliei Ardealului l-au asteptat circa treizeci de sustinatori carora le-a spus "Doamne ajuta!", inainte de a intra in cladire.

Pomohaci a stat mai bine de sapte ore in sediul Mitropoliei Ardealului si nu a facut declaratii presei nici cand a venit, nici cand a plecat. Pomohaci a plecat cu o alta masina, intrucat cea cu care a venit, avand numarul de inmatriculare CJ 77 DUH, s-a defectat, fiind urcata pe o platforma.

Reprezentantii Mitropoliei Ardealului au precizat ca decizia va fi comunicata ulterior, fara a spune cat timp ar putea sa dureze. Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a discutat, joi, apelul formulat de Cristian Pomohaci la decizia de caterisire. Reprezentantii Mitropoliei Ardealului au refuzat, in 19 septembrie, sa faca declaratii presei care a fost prezenta in fata cladirii pentru recursul fostului preot Cristian Pomohaci si au transmis, printr-un comunicat de presa, ca acesta a cerut o amanare.
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 00:00
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 115 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO - Accident pe Victoriei. O soferita vinovata de producerea acestuia
O soferita aflata la volanul unui Ford Focus nu a dat prioritate unui Volskwagen si a rezultat o ...
Casa mobila - Costa 16.000 de euro si o poti muta unde vrei tu
Romanii au inceput sa fie din ce in ce mai deschisi la solutii de locuinte mobile. Vorbim de acele ...
FOTO - Transhumanta prin Sibiu. Turma de oi la plimbare pe Soseaua Alba Iulia
Dupa ce zilele trecute mai mult vaci au fost fotografiate cum se plimbau nestingherite pe Calea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor