VIDEO Interviu cu candidatul PNL pentru primaria Sibiu. Cum vede Razvan Pop rezolvarea problemelor orasului si ce "miza" au alegerile pentru el!

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 07:46
284 citiri
Razvan Pop, a vorbit pentru prima data din postura de candidat al PNL pentru functia de primar, chiar la lansarea candidaturii sale. Tanarul de 35 de ani crede ca Sibiul nu este orasul perfect si ca pe ici pe colo mai sunt probleme de rezolvat.
Razvan Pop, are 35 de ani si este actualmente Director la Directia de Cultura din Sibiu. Tanarul nu este un novice in politica si a fost liberal "de frunte" la aripa tanara a partidului. Elegant si manierat in discurs, Razvan Pop pare sa fie arma cea mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu