VIDEO INTERVIU - Sageti de la rectorul ULBS catre Primaria Sibiu: Universitatea nu este sustinuta asa cum trebuie de catre administratia locala!

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 16:53
119 citiri
Rectorul ULB Sibiu, Ioan Bondrea a vorbit luni despre candidatura sa pentru un nou mandat in fruntea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din oras. Bondrea spune ca va candida si a vorbit si despre regrete si neimpliniri din actualul mandat. Rectorul a criticat municipalitatea pentru faptul ca Universitarea nu e sustinuta "asa cum trebuie".
Ioan Bondrea a reconfirmat ca va candida la anul, in martie, pentru un nou mandat de rector al ULBS. Intr-un scurt dialog purtat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu