VIDEO Mafia lemnului din Sibiu - Inginer amenintat cu MOARTEA si sicanat de primarul din Saliste. INREGISTRARI INCREDIBILE!

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 18:36
250 citiri
Intr-un video documentar facut public de catre Rise Project si intitulat " Clear Cut Crimes" si care are ca subiect taierile ilegale de lemne, apar dovezi incredibile si despre mafia lemnului din Marginimea Sibiului. Inginerul silvicultor Mihail Hanzu a fost amenintat cu moartea pentru ca nu a intrat in "hora". O inregistrare facuta publica in acelasi documentar, arata cu primarul din Saliste, Horatiu Racuciu, face presiuni si ii cere lui Hanzu sa isi dea demisia pentru ca "nu mai merge asa". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu