VIDEO - Motivul pentru care cei de la Sala Transilvania nu pot renunta la targurile de haine

   

Noul director al Salii Transilvania, Adrian Bibu, a explicat intr-un interviu acordat pentru Ora de Sbiu, ca la ora actuala institutia in fruntea careia a fost instalat de la 1 noiembrie nu poate sa renunte dintr-odata la inchirierea locatiei pentru organizarea de evenimente precum targurile de haine.Adrian Bibu spune ca targurile de haine aduc deocamdata veniturile cele mai importante pentru Serviciul Public Sala Transilvania, iar din banii luati pe inchirierea salii se pot plati salariile angajatilor. ''In regulamentul de functionare al Salii, Sala Transilvania este atat pentru evenimente culturale cat si pentru evenimente sportive. M-as fi bucurat sa fie doar pentru sport. (..) Trebuie sa ii intelegem si pe cei de la CSU, care sunt echipa numarul 1 si totodata trebuie sa ii intelegem si pe ceilalti sportivi. Totusi ca sa putem plati salariile, sala trebuie sa atraga venituri. Ori aceste lucruri se fac din chiriile de la barurile din perimetrul salii si din astfel de evenimente cum sunt aceste targuri de confectii. Cu acesti bani Serviciul Public Sala Transilvania plateste salariile angajatilor si alte cheltuieli cu anumiti furnizori. Partea de investitii este asigurata de Consiliul Judetean. Prin lege din toate veniturile proprii, 50 la suta merg la Consiliul Judetean Sibiu'', a explicat Adrian Bibu.

Noul director spune ca se vor cauta solutii pentru viitor, dar in momentul de fata aceasta este realitatea. ''Cei de la CSU au dreptate, intr-adevar. Ceea ce fac cei de acolo este extraordinar. Totusi CSU Sibiu si nu numai ei, beneficiaza in mod gratuit de aceasta sala, respectiv antrenamentele si jocurile nu se platesc. Neavand acesti bani suntem obligati sa facem aceste targuri ca sa putem plati salariile angajatilor. Trebuie sa existe un echilibru din acest punct de vedere. Impreuna vom decide ceea ce ne dorim. Va spun insa ca in momentul de fata, fara acest partener care face aceste targuri, Sala Transilvania nu ar putea functiona. Consider ca aceste targuri, acum, in momentul acesta, sunt bine venite. Va spun asta dupa ce m-am uitat pe cifre. Imi doresc sa rezolvam cat mai rapid problemele de aici'', spune Bibu.

VIDEO Interviu cu noul director de la Sala Transilvania - In d...

LIVE VIDEO Interviu cu noul director de la Sala Transilvania - In direct cu Adrian Bibu. Detalii la link-ul https://goo.gl/8YEvtR

Posted by Ora de Sibiu on Thursday, 2 November 2017

Urmariti mai sus tot interviul acordat de Adrian Bibu pentru Ora de Sibiu.
Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 22:35
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 148 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
A murit ziaristul Ovidiu Scutelnicu
Ovidiu Scutelnicu, unul dintre ziaristii care a facut istorie in presa sibiana, a murit sambata, 8 ...
Sibian recalcitrant in trafic in Germania, arestat pentru a fi extradat
Un tanar din Barghis a fost cautat de politistii din Germania dupa ce, implicat intr-un scandal in ...
Un sofer mort de beat a lovit doua masini pe strada Lemnelor
Un sibian, sofer, a reusit recordul de a lovi doua masini. Si de vina a fost alcoolul in cantitati ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor