Ninel Potarca, fost candidat la presedintie, a starnit scandal la consiliul de coroana al romilor de la Sibiu. "Nu sunt de acord cu unii care spun "Gata, Dorin primeste coroana"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 August 2013, ora 00:16
160 citiri
Ninel Potarca participa la funerariile regelui Florin Cioaba fiind lider al romilor din judetul Gorj, unde s-a nascut Florin Cioaba.

Acesta a starnit, in aceasta seara, un adevarat scandal la consiliul de coroana de la Sibiu, unde a spus ca nu Dorin, fiul cel mare la regelui Cioaba, ar trebui sa preia coroana, ci daniel, fiul cel mic. Vreau sa spun acum problema despre cei doi frati. Nu sunt de acord cu unii care spun "Gata, Dorin primeste coroana, Dorin sa preia coroana".

Trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.