VIDEO Reculegere la casa unde a copilarit Stela Popescu. "Oamenii dragi nu mor niciodata, ci se transforma in amintiri frumoase"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 15:37
112 citiri
In frunte cu primarul, preotul si directorul scolii, mai multi sateni din satul sibian Sliminic s-au strans vineri in curtea casei unde, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a copilarit cea care a fost Stela Popescu. La eveniment a participat si un fost coleg de scoala primara a actritei. Stela Popescu a ajuns la Slimnic, un sat situat la 20 de km de Sibiu, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Potrivit directorului scolii, actrita s-a refugiat alaturi de mama ei in 1942 si, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.