VIDEO SCANDALUL "Faust" - Directorul TNRS vrea sa il dea in judecata pe psihologul care spune ca minorele sunt abuzate sexual in spectacol! Reactia actorilor!

Vineri, 27 Mai 2016, ora 18:35
174 citiri
Directorul Teatrului Radu Stanca din Sibiu a organizat o conferinta de presa in care a demontat toate acuzatiile aduse de un psiholog sibian, legat de faptul ca tinere minore ar fi abuzate sexual in spectacolul "Faust". La conferinta de presa au venit si cele care joaca in spectacol.
Chiriac spune ca fetele care joaca in spectacolul "Faust" au aviz psihologic, eliberat de specialistii unei clinici private cu care Teatrul are contract, anunta agerpres.ro. "Pentru fiecare, avem un contract de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu