Wizz Air deschide a treia baza de operatii in Transilvania, la Aeroportul International Sibiu. Compania low-cost anunta patru noi rute din Ardeal

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 13:13
136 citiri
Compania low-cost Wizz Air a deschis cea de-a treia baza operationala in Transilvania, dupa Cluj si Targu Mures. Wizz Air a anuntat, miercuri, ca noua baza va fi la Aeroportul International Sibiu, de unde va opera noi rute.

Potrivit reprezentantilor Wizz Air, de la Sibiu se va zbura spre Nuremberg, Milano Bergamo, Madrid si Munchen Memmingen.

In ceea ce priveste cursele spre Nuremberg, acestea vor fi operate de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu data de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.