Drumurile comunale si judetene, in anul 2015. S-au cheltuit peste 70 de milioane lei pentru intretinerea, repararea si reabilitarea lor!

Marti, 01 Martie 2016, ora 18:35
375 citiri
Infrastructura rutiera este unul din punctele pe care Consiliul Judetean Sibiu s-a concentrat in ultimii ani. Astfel, in anul 2015, dupa cum reiese din Raportul de Activitate al Presedintelui, s-a continuat cu succes programul de reparatii, reabilitari si reconstructii ale drumurilor comunale si judetene.

Astfel, finantarea retelei de drumuri se afla pe locul II in "topul" alocarilor bugetare de anul trecut, capitol caruia i s-a alocat suma de 69,8 mil. lei, respectiv 23,96 % din bugetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu