O mare companie din judetul Sibiu IN COLAPS. Actiunile la bursa s-au dus in cap!

   

Share on Facebook
Share on Twitter

Una din cele mai mari companii care activeaza si are sediul in judetul Sibiu, s-a trezit ca actiunile sale s-au prabusit cu peste 40 de procente in numai cateva zile. Acum actiunile valoreaza undeva la 9 milioane de lei. Vorbim de compania Dafora.

Cea mai mare companie de foraj, Dafora Medias (DAFR), controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, a ajuns sa valoreze 9 milioane de lei pe bursa dupa ce actiunile sale s-au prabusit cu peste 40% in ultimele zile, investitorii reactionand puternic la intentia conducerii de a-si cere insolventa.

Victima colaterala a scaderii actiunilor DAFR au fost actiunile Condmag (COMI), constructor de magistrale de gaze, care au scazut cu 15% in ultimele patru sedinte. Dafora detine peste 45% din actiunile Condmag, anunta zf.ro.

Pe 3 iunie, consiliul de administratie al Dafora a anuntat ca a decis sa ceara intrarea in insolventa din cauza deteriorarii situatiei financiare ca urmare a datoriilor mari, a scaderii numarului de contracte si a lipsei de numerar pentru a achita obligatiile la bugetul de stat si amenda de la Consiliul Concurentei. Cererea de insolventa a companiei va fi discutata pe 18 iunie de Tribunalul Sibiu.
Marti, 09 Iunie 2015, ora 12:37
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
O adolescenta din Sibiu prezinta moda la New York - A uimit cu frumusetea ei
O tanara din Sibiu, in varsta de 14 ani, a uimit peste hotare cu frumusetea ei. A participat, in ...
PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie
PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in ...
FOTO: Kama Sutra pe patru roti - Soferii sibieni, pozitii noi in trafic
Tamponare cu rezultat spectaculos la Sibiu. Doua masini au blocat traficul din sensul giratoriu de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor