Regii Cioaba au dat in judecata o mare banca din Romania si cer daune materiale

   

Share on Facebook
Share on Twitter

Mostenitorii tronului regal au decis sa faca front comun si sa actioneze in judecata una din cele mai mari banci din Romania. Cei doi, Daniel si Dorin, spera sa triumfe in instanta si sa recupereze o suma de bani care sa ii mai aduca oarecum pe linia de plutire din punct de vedere financiar, mai ales ca firmele celor doi au mari probleme financiare.

Mostenitorii regelui Ion Cioaba au dat in judecata o importanta banca comerciala din Romania. Dorin si Daniel Cioaba au facut front comun pentru prima data dupa moartea tatalui lor si au deschis o actiune in instanta prin care solicita o importanta suma de bani. In paralel, cei doi dar si sotiile acestora, au mai deschis un proces prin care cer reexaminarea modului prin care s-a calculat taxa de timbru, care in general are o valoare cuprinsa intre 1,5 si 3% din valoarea depagubirilor solicitate.

Cel mai probabil, este vorba despre un credit mai vechi pe care regele tata, Ion Cioaba, l-a contractat cu mai multi ani in urma si nu a reusit sa-l inapoieze in timp util. Atunci, reprezentantii bancii nu au avut nici o alternativa decat sa considere creditul acordat lui Cioaba drept unul neperformant si sa-l "vanda" unei alte institutii financiare care sa angajeze o firma de recuperat creante. Acest lucru este unul obisnuit in lumea bancilor, conform wowbiz.ro.

Dorin si Daniel Cioaba nu s-au descurcat prea bine din punct de vedere financiar in ultimii ani, mai ales dupa moartea tatalui lor. Cam toate afacerile acestora, majoritatea in domeniul industriei prelucrarii metalalor, s-au cam dus pe apa sambetei si sunt fie in insolventa, fie in faliment.
Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 10:00
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO Protest inedit la Ciresica - Locuitorii din zona, impotriva largirii drumului spre Cisnadie
Oamenii spun ca sunt nemultumiti de faptul ca autoritatile nu au tinut cont de ei cand au luat ...
O adolescenta din Sibiu prezinta moda la New York - A uimit cu frumusetea ei
O tanara din Sibiu, in varsta de 14 ani, a uimit peste hotare cu frumusetea ei. A participat, in ...
FOTO: Sotii Iohannis au petrecut Ziua Indragostitilor la Sibiu - Au fost la un spectacol de balet
Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au petrecut Ziua Indragostitilor la Sibiu. ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor