Salariul unei angajate de la Aeroportul Otopeni e ENORM - 10 lei pe secunda

   

O angajata a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti are un salariu ce depaseste profiturile unor firme mari ce actioneaza in Romania. Nici o colega de-a sa nu sta mai rau la capitolul bani incasati.Potrivit raportului realizat de Corpul de Control al Guvernului asupra activitatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, angajata Camelia Metler ar fi obtinut un salariu de 70.894 de lei pentru doar 112 minute de munca. Acest venit este echivalentrul a 632 de lei pe minut sau 10,5 lei pe secunda. O alta angajata, Cristina Neamtu, care a lucrat doar doua zile (16 ore), a primit un salariu de 43.003 lei - echivalentul a 44 de lei pe minut sau 75 de bani pe secunda.

MEDIAFAX a realizat, anul trecut, un inedit top al profiturilor pe secunda din randurile celor mai mari companii, din care reiese ca doar cinci firme au depasit "pragul" de 10 lei pe secunda. Celelalte companii au fost, asadar, net surclasate de angajata Aeroporturi Bucuresti mentionata in raportul guvernamental.

Cateva exemple: retailerul Lidl a raportat pentru 2016 un profit de 218 milioane de lei, ceea ce inseamna 7 lei pe secunda - aceeasi secunda in care salariul Cameliei Metler era de 10,5 lei; in acelasi timp, companiile energetice E.ON si Electrica Furnizare aveau un profit de cate 6 lei, apoi Carrefour si Mol obtineau doar cate 5 lei, Mega Image 4 lei, Metro 3 lei si Rompetrol 2 lei.

De mentionat ca suma de 10,5 lei pe secunda incasata de angajata respectiva este egala cu profitul net realizat chiar de Compania Nationala Aeropoprturi Bucuresti (10,5 lei/secunda) in anul 2017 si superioara profitului din 2016 (7,5 lei/secunda) raportat de administratorul aerogarilor bucurestene.

Sursa www.mediafax.ro
Vineri, 09 Februarie 2018, ora 20:19
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
VIDEO: Functionarul indolent de la Oficiul de Cadastru din Saliste - "Ba, fratioare..."
Bataie de joc la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) din Saliste. Un functionar ...
Demisii la Spitalul Judetean Sibiu - Doi directori au renuntat la functii
Se cauta director financiar - contabil si director de ingrijiri medicale dupa ce acestia si-au dat ...
Compa Sibiu intra in domeniul hotelier
Actionarii producatorului de piese auto Compa Sibiu au aprobat, miercuri, participarea companiei la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor