Veste excelenta pentru Aeroportul International Sibiu. De doi ani se asteapta acest anunt!

   

Share on Facebook
Share on Twitter

Cei de la Aeroportul International Sibiu au toate motivele sa isi frece mainile de bucurie. Una din cele mai mari probleme cu care aceasta institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Sibiu, se va rezolva in sfarsit. Este vorba de alunecarile de teren din capatul pistei, spre Cristian.

Calea amiabila s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru rezolvarea situatiei neprevazute ivite la Aeroportul International Sibiu in urma cu aproximativ cinci ani: prabusirea pistei. Toti factorii implicati in realizarea proiectului de extindere si modernizare a Aeroportului International Sibiu si-au dat mana si au semnat in luna iunie 2015 doua protocoale care cuprind masurile care vor fi adoptate pentru realizarea lucrarilor de refacere si a altor lucrari necesare in vederea efecturarii receptiei finale, precum si masurile de solutionare a problemei tehnice privind alimentarea de rezerva a sistemului de balizaj.

VEZI si:
TIR-urile circula prin centrul Sibiului in acest weekend
"Aceasta modalitate de solutionare amiabila a refacerii pistei este imbucuratoare pentru Consiliul Judetean Sibiu, pentru Aeroportul International Sibiu si pentru toata comunitatea sibiana. Doresc sa felicit si sa apreciez eforturile si intelegerea constructorului, proiectantului si consultantului si a tuturor celor care au negociat si au contribuit la stabilirea acestei solutii de remediere a problemelor aparute la pista Aeroportului International Sibiu. Consider ca dupa finalizarea lucrarilor, numarul companiilor aeriene interesate sa opereze pe Aeroportul International Sibiu va creste, aspect pentru care atat conducerea Consiliului Judetean Sibiu, cat si a Aeroportului Sibiu manifesta o preocupare asidua", a declarat presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.

Astfel, peste numai cateva zile, respectiv la 1 iulie, firma Max Bogl s-a obligat sa inceapa lucrarile de remediere conform proiectului tehnic si sa le finalizeze in termen de 3 luni, pe cheltuiala proprie. Totodata, in urma identificarii motivelor nefunctionalitatii generatorului care asigura alimentarea de rezerva a sistemului de balizaj, s-a stabilit ca remedierea va fi rezolvata tot de catre Max Bogl.

Foto: Lucian Murgu / Aeroportul International Sibiu
Marti, 23 Iunie 2015, ora 20:31
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Cine sunt sibienii morti in accidentul de la Hosman - Doi dintre ei erau frati
Curg rauri de lacrimi intr-o familie din Ilimbav, iar intreaga comunitate este paralizata de durere. ...
Tragedia de la Hosman s-a petrecut din cauza vitezei - Trei morti, printre care un minor
Accidentul cumplit de la Hosman s-a petrecut pe fondul vitezei excesive. Trei persoane au murit in ...
Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programata pentru a doua jumatate a anului 2020
Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu - Supernova ar urma sa fie deschis in a doua ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor