Dan Fleseriu, dupa victoria cu Craiova: "Imi cresc fire albe dupa fiecare meci. Dupa fiecare victorie e stresul si mai mare"

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 10:58
50 citiri
Dan Fleseriu, antrenorul lui CSU Sibiu, explica victoria echipei sale in fata formatiei SCM U Craiova, scor 85-78. Succes prin care "galben-albastri" au trecut pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Dinamo Bucuresti.
"Craiova este o echipa buna, cu jucatori foarte experimentati, artagosi in aparare, si ne-au pus foarte multe probleme, la care noi uneori nu am avut raspuns. A fost un meci de uzura, in care noi am facut foarte multe greseli, chiar daca am reusit sa ne aparam agresiv, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.