Grigore, capitanul Vointei Sibiu: "Nu are rost sa ne lingem ranile acum. Mergem sa luam puncte la Vaslui. Suferim psihologic in atac"

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 18:07
113 citiri
Capitanul gruparii de pe "Municipal", Nicolae Grigore, care nu a jucat in meciul de miercuri, din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei "Timisoreana", pierdut la penaltiuri cu 4-3 in fata divizionarei secunde CS Otopeni, e de parere ca "alb-verzii" nu trebuie sa planga acum dupa ratearea calificarii.

"Mergem la Vaslui dupa doua infrangeri, mergem sa ne jucam sansa. E momentul sa demonstram ca jocurile noastre bune din debutul sezonului nu au fost intamplatoare. Sper sa ne intoarcem neinvinsi. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu