Parintele Necula, la antrenamentul FC Hermannstadt: Imi doresc sa-i vad evoluand ocrotiti si de rugaciunea orasului, nu doar de banii orasului

Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 19:57
68 citiri
Fotbalistii echipei FC Hermannstadt au fost vizitati vineri dimineata, inaintea antrenamentului obisnuit, de parintele Constantin Necula.
Acesta le-a vorbit jucatorilor in vestiar si a impartit daruri, primind la randul sau un tricou cu stema FC Hermannstadt.
"Am fost invitat si am venit si in baza unei prietenii mai vechi cu Eugen Beza si domnul Pelici. Chiar imi doresc sa ii vad evoluand corect, ocrotiti si de rugaciunea orasului, nu doar de banii orasului. I-am vazut jucand, ii vad ce fac si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.