Surasul unei campioane. Acum zece ani viata-i rapea un picior, azi si-a implinit visul de la gradinita: e medic si reper in schi alpin: "Sunt puternica, duc orice"

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 12:54
120 citiri
Inca de cand era o mana de om visa, cu ochii larg deschisi, sa ajunga medic. Sa devina o super eroina. Sa salveze lumea. Sub privirea mamei, cu atitudinea mamei si cu un comportament de doctor in bun simt. Iar carnavalul de la gradinita fusese mai mult decat un semn. Printre "politisti", "zoro" sau "magicieni", o fetita trasa ca prin inel era surprinsa intr-un halat de medic ce-i acoperea degetele. Nu intelegea mare lucru, pe vremea aceea. Repeta obsesiv ca "asta vreau sa ma fac cand voi fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.