VIDEO - CSU Sibiu si-a prezentat lotul de jucatori. Ce spun antrenorul Fleseriu si capitanul Calota despre viitorul sezon!

Miercuri, 19 August 2015, ora 06:37
59 citiri
CSU Sibiu si-a prezentat, marti dupa amiaza, jucatorii care vor evolua in tricourile galben-albastre, in sezonul competitional 2015/2016, la Centrul Aria, la eveniment fiind prezenti si cativa fani ai echipei sibiene. Dupa prezentare antrenorul Fleseriu si capitanul Calota au raspuns catorva intrebari in care s-au referit si la viitorul sezon, dar si la obiectivul clubului sibian.

Alaturi de echipa din Liga Nationala, clubul sibian i-a prezentat si pe jucatorii Under 14 si Under 16. In cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu