Berlusconi socheaza: L-a copiat pe Becali

Luni, 18 Februarie 2013, ora 21:55
2427 citiri
Berlusconi socheaza: L-a copiat pe Becali
Foto: Arhiva

Silvio Berlusconi uimeste lumea fotbalului italian. Patronul lui AC Milan a dat indicatii precise antrenorului Massimiliano Allegri, cu privire la jocul din Liga Campionilor contra Barcelonei.

Magnatul italian s-a transformat in consilier al antrenorului, amenintand cu destituirea acestuia daca nu este de acord cu deciziile sale.

"Trebuie sa facem marcaj om la om la Messi si sa jucam cu doi atacanti", a fost ordinul lui Berlusconi, care a profitat de interviul acordat la postul de radio RTL 102,5, pentru a aminti si de perioada de glorie a Milanului.

"In fata Barcelonei, trebuie sa urmam modelul Nerro Rocco. A fost un mare antrenor. A introdus jocul italian, care propunea atacuri sporadice, lovind adversarul pe contraatac."

"Il Cavaliere" a continuat: "Dupa aceea, am schimbat stilul. Cu Arigo Sacchi am creat Milanul, care a ajuns cea mai buna echipa din lume, era stapana terenului si jocului, cu cei trei olandezi in echipa Van Basten, Gullit, Rijkaard. Apoi a aparut Barcelona. Ei si noi suntem exemple unicat".

Intrebat daca s-a vazut cu antrenorul pentru a-i explica propunerile tactice, Berlusconi a spus: "Nu am avut timp sa vorbesc cu el. Cunosc rolul presedintelui si al antrenorului si il respect, dar daca presedintele nu este de acord cu deciziile tehnicianului, il demite".

"Allegri inca are un an de contract", a spus, in mod ironic, proprietarul clubului care evolueaza pe celebra arena San Siro, in incheierea interviului.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Berlusconi Becali fotbal, #Silvio Berlusconi AC Milan, #Berlusconi indicatii Allegri , #AC Milan