Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Berlusconi a platit, din nou, pentru sex. Afla suma oferita

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 21:07
1827 citiri
Berlusconi a platit, din nou, pentru sex. Afla suma oferita
Foto: The Telegraph

Premierul italian Silvio Berlusconi a platit 10.000 de euro pentru serviciile sexuale prestate de o tanara, in urma cu doar cateva zile, in plin scandal legat de aventurile sale nepotrivite, ce au scandalizat opinia publica si chiar Vaticanul.

Presa internationala scrie ca tanara Alessandra Sorcinelli a primit, pe 17 ianuarie, in contul sau, suma de 10.000 de euro, de la premierul itallian, arata Telegraph.

Vaticanul, tulburat de noul scandal sexual ce il vizeaza pe Berlusconi

Informatiile au fost facute publice la doar patru zile dupa ce procurorii italieni au anuntat ca premierul italian este cercetat pentru faptul ca a platit contra unor servicii sexuale si pentru abuz in serviciu.

Il fac toate acestea pe Berlusconi sa demisioneze? Nici vorba, ba mai mult el ii face nebuni pe jurnalistii care s-au gandit la asa ceva si l-au intrebat despre o eventuala demisie.

"Nu fug si nu demisionez", a spus Berlusconi si intr-o interventie telefonica facuta intr-o sedinta avuta de partidul sau, arata BBC

Berlusconi continua sa sustina ca acuzatiile care i se aduc sunt pur politice.

Berlusconi, despre demisie: Ce? Sunteti nebuni?

Cu toate acestea, unul din doi italieni crede ca premierul italian ar trebui sa isi dea demisia, arata Corriere Della Sera

Astfel, 49% dintre cei care au participat la sondaj sunt de parere ca premierul italian ar trebui sa isi dea demisia, in timp ce 45% cred ca acesta ar trebui sa isi duca mandatul la bun sfarsit.

Procurorii sustin ca premierul italian a intretinut relatii sexuale cu o prostituata minora, in mai multe weekenduri, la vila sa din Arcore.

Berlusconi risca acum o pedeapsa de la 4 la 12 ani de inchisoare, pentru acuzatia de abuz de putere, iar pentru acuzatia de sex cu o minora prostituata i s-ar putea adauga o pedeapsa de la 6 luni pana la 3 ani de inchisoare.

In ultimii ani, Berlusconi a fost implicat in numeroase scandaluri sexuale, insa niciodata premierul nu a recunoscut ca ar fi facut ceva gresit. Cu toate acestea, imaginea sa a avut de suferit, iar expertii spun ca acest ultim scandal dauneaza grav imaginii Italiei in strainatate.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Silvio Berlusconi scandal sexual, #Silvio Berlusconi pemier Italian, #Silvio Berlusconi , #premierul Italiei