Inca un scandal sexual pentru Berlusconi, premierul ameninta cu anticipatele

Marti, 03 August 2010, ora 22:25
3854 citiri
Inca un scandal sexual pentru Berlusconi, premierul ameninta cu anticipatele
Foto: The Telegraph

Silvio Berlusconi a amenintat ca va cere alegeri anticipate, in urma despartirii de co-fondatorul partidului sau, pe fondul unor noi acuzatii ca ar fi platit prostituate si ar fi impartit patul cu trei femei in acelasi timp.

"Drumul e ingust si, la primul incident, facem alegeri", a declarat premierul italian, relateaza The Telegraph.

Daca Guvernul si-ar da demisia, presedintele italian, Giorgio Napolitano, ar putea dizolva Parlamentul si ar dispune organizarea alegerilor anticipate.

Miercuri, Berlusconi va afla cata influenta are fostul sau aliat, Gianfranco Fini, jurand ca el si alti 33 de parlamentari vor vota impotriva sa in cazul unor masuri importante.

In acest timp, premierul se afla, din nou, in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce o prostituata a declarat ca ea si alte doua "colege" au petrecut o noapte la vila lui Berlusconi din Roma.

Maria Teresa "Terry" De Nicolo, in varsta de 38 de ani, a spus autoritatilor care investigheaza acuzatii legate de prostitutie si droguri, ca, in septembrie 2008, pe langa ea, alte 15 femei erau invitate la petrecerea de la vila premierului.

"In pat eram eu, doua fete din Roma si Berlusconi", a declarat De Nicolo investigatorilor.

Declaratiile sale sunt asemanatoare cu cele ale unei alte prostituate, Patrizia D'Addario, de 43 de ani, care a spus ca a fost platita sa faca sex cu Berlusconi, in varsta de 73 de ani, la vila acestuia, in noiembrie 2008.

De Nicolo sustine ca intalnirea a fost aranjata de omul de afaceri Giampaolo Tarantini, care este acuzat ca i-ar fi "furnizat" lui Berlusconi escorte pentru o serie de petreceri, in toamna anului 2008.

Ea mai spune ca a fost platita cu 1.000 de euro pentru acea noapte si i-au fost oferite si mai multe daruri, printre care inele, lantisoare si alte bijuterii. De asemenea, i-au fost platite toate cheltuielile de deplasare.

Berlusconi a negat ca ar fi platit vreodata pentru sex, desi a admis ca nu este "sfant".

Noul scandal sexal risca sa puna in umbra intalnirea dintre premierul italian si cel britanic, David Cameron, care se afla intr-o scurta vizita in Roma. Intalnirea va avea loc miercuri seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Silvio Berlusconi prostituate, #Silvio Berlusconi alegeri anticipate, #scandal sexual Silvio Berlusconi , #premierul Italiei