2009 pe Glob: Topul despartirilor

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 18:16
2016 citiri
2009 pe Glob: Topul despartirilor

Cupluri celebre se formeaza si se destrama in fiecare an, iar 2009 nu a facut exceptie de la aceasta regula. Ca vorbim de Hollywood, de lumea muzicii sau de cupluri celebre ale micului ecran, 2009 a strans suficiente astfel de evenimente, care mai de care mai spectaculoase. Time a facut o scurta retrospectiva a acestor cupluri.

1. Silvio Berlusconi si Veronica Lario

Premierul italian a inceput sa o curteze pe Lario in 1980, dupa ce a vazut-o topless pe scena unui teatru din Milano. Zece ani mai tarziu, cand s-au casatorit, dupa ce Berlusconi a divortat de prima nevasta, premierul avea deja trei copii cu Veronica.

Totusi, in luna mai, a venit randul noii doamnei Berlusconi sa ceara divortul, dupa ce s-a aflat ca premierul italian, in varsta de 73 de ani, a participat la petrecerea de majorat a unui model de lenjerie inima care ii spunea "papi".

2. Lou Dobbs si CNN

CNN vrea sa se pozitioneze la mijlocul terenului intre Fox News si MSNBC. Dar Lou Dobbs, care s-a alaturat postului in 1980, nu a putut sa se impace cu aceasta idee. "Am incercat sa le impac cum am putut, dar am spus timp de multi ani ca neutralitatea nu face parte din mine", a declarat fostul prezentator al show-ului Lou Dobbs Tonight, dupa ce a parasit postul de televiziune.

3. Lindsay Lohan si Samatha Ronson

In decembrie 2008, dupa un an de speculatii in tabloide, Lindsay Lohan a confirmat ca s-a indragostit de DJ-ului britanic Samantha Ronson, in varsta de 32 de ani. Actrita a spus totusi ca "poate" este bisexuala, dar in niciun caz nu este lesbiana. In orice caz, relatia a iscat controverse.

In luna aprilie, cuplul s-a despartit, iar familia lui Ronson s-a interesat sa obtina un ordin de resctrictie impotriva unei persoane neidentificate, despre care s-a crezut ca este Lohan, in varsta de 23 de ani. Totusi, dupa ce Lohan a dezvaluit US Weekly ca se simte "atat de singura", cuplul si-a reluat relatia tumultoasa.

Intr-o zi de luni din iulie, Ronson ii arunca hainele lui Lohan pe o strada din Beverly Hills, iar cuplul s-a despartit din nou. Pana joi, paparazzi le fotografiau in timp ce luau o masa romantica. "Ma trezesc in fiecare dimineata iubind-o mai mult pe Sam decat am iubit pe oricine altcineva in trecut, si cu toata onestitatea spun ca nu stiu daca vom mai fi impreuna atunci cand e timpul de culcare", a declarat Lohan pentru un tabloid britanic. Cuplul s-a despartit ulterior. Cel putin pentru moment.

4. Mel si Robyn Gibson

In aprilie, Robyn Gibson a bagat actele pentru divort, citand diferente ireconciliabile urmate de 20 de luni de trai separat. Desi Mel a intalnit-o pe Robyn, o asistenta dentara, dupa ce a fost platit pentru Mad Max, el nu a facut un contract prenuptial. Acest lucru inseamna ca Robyn ar putea iesi din divort cu jumatate din averea estimata la 1 miliard de dolari.

5. Jon si Kate Gosselin

In ultimul episod din "Jon & Kate Plus 8", reality show-ul care arata drama zilnica din cresterea unui set de gemeni si unui set de sextupleti, Kate Gosselin a parut depasita de situatie.

"Niciodata nu am avut o imagine clara despre cum o sa se sfarseasca, dar cred ca este prea devreme", a spus ea. Tanara mamica, in varsta de 34 de ani, s-ar fi putut referi si la casnicia sa. Pe 22 iunie, ea a anuntat ca "activitatile lui Jon" au determinat-o sa ceara divortul, dupa 10 ani de trai in comun. Mai mult, ea si-a acuzat sotul ca ar fi avut o aventura cu o invatatoare.

Kate ar fi vrut sa continue emisiunea sub formatul "Kate plus 8", dar in octombrie, Jon a deschis o actiune in instanta pentru a opri filmarile. Copiii au ramas la ferma in valoare de 1,2 milioane de dolari din Pennsylvania, unde Jon si Kate locuiesc cu randul. Acest Craciun planuiau sa il petreaca impreuna.

6. Oasis

Cu Noel Gallagher la chitara si fratele sau mai tanar, Liam la voce, Oasis a devenit una dintre cele mai mari trupe britanice de dupa Beatles. Desi au avut succes, rivalitatea tipica fratilor, a lucrat impotriva lor: vorbeau rareori, refuzau sa calatoreasca impreuna si se vedeau doar pe scena.

Pe 28 august, relatia lor a atins un punct de fierbere, cand se pare ca Liam i-a spart chitara lui Noel in timpul unui concert din Paris. Concertul a fost anulat, iar Noel a renuntat la formatie.

7. Rihanna si Chris Brown

Pe 8 februarie, Rihanna trebuia sa urce pe scena in deschiderea spectacolului de decernare a Premiilor Grammy. Ea nu a mai ajuns la eveniment. Cu o noapte inainte, iubitul sau de atunci, Chris Brown, o conducea la hotel dupa o petrecere, si a primit un mesaj de la o alta femeie.

Rihanna l-a confruntat si a fost abuzata fizica. Dupa o scurta despartire, si o impacare, Rihanna si-a dat seama ca alte femei abuzate ar putea sa ii urmeze exemplul si a hotarat sa il paraseasca definitiv pe Brown.

"Chiar daca Chris nu ma va lovi din nou, cine poate spune ca acei barbati nu le vor omori pe aceste fete? [...] Asta nu e ce vreau sa ii invat pe oameni", a spus Rihanna.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#despartiri 2009, #Lindsay Lohan Ronson, #Silvio Berlusconi Veronica, #top cupluri celebre , #stiri Silvio Berlusconi